Τέσσερις τρόποι να φτιάξετε φυτικό γάλα, ιδανικοί αν έιστε vegan...Βίντεο

 Τέσσερις τρόποι να φτιάξετε μόνοις σας φυτικό γάλα, ιδανικοί αν έιστε vegan, χορτοφάγοι ή ευαίσθητοι στα γαλακτοκομικά! Πλέον είναι τόσο εύκολο... Δείτε το βίντεο στο τέλος της σελίδας...

 

1. ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ

Μερίδες: 4

Υλικά:
1 φλιτζάνι  ωμά αγμυγδαλα
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 πρέζα αλάτι
4 φλιτζάνια  νερό

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μουλιάστε 1 φλυτζάνι ωμά αμύγδαλα για μία νύχτα σε 2 φλυτζάνια νερό.
Αδειάστε το μπόλ και τοποθετήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  και ανακατέψτε το μίγμα για 1,5 λεπτό.
Στραγγίστε το μίγμα με τουλπάνι και προαιρετικά βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Απολαύστε το...


2. ΓΑΛΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ

Μερίδες: 4

Υλικά:
1 φλιτζάνι  ωμά φυστίκια αιγίνης
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 πρέζα αλάτι
4 φλιτζάνια  νερό

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μουλιάστε 1 φλυτζάνι ωμά φυστίκια για μία νύχτα σε 2 φλυτζάνια νερό.
Αδειάστε το μπόλ και τοποθετήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  και ανακατέψτε το μίγμα για 1,5 λεπτό.
Στραγγίστε το μίγμα με τουλπάνι και προαιρετικά βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Απολαύστε το...


2. ΓΑΛΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ

Μερίδες: 4

Υλικά:
1 φλιτζάνι  ωμά φουντούκια
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές της σούπας μέλι
2 κουταλιές σκόνη κακάου
1 πρέζα αλάτι
4 φλιτζάνια  νερό

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μουλιάστε 1 φλυτζάνι ωμά φουντούκια για μία νύχτα σε 2 φλυτζάνια νερό.
Αδειάστε το μπόλ και τοποθετήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  και ανακατέψτε το μίγμα για 1,5 λεπτό.
Στραγγίστε το μίγμα με τουλπάνι και προαιρετικά βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Απολαύστε το...



2. ΓΑΛΑ ΠΕΚΑΝ

Μερίδες: 4

Υλικά:
1 φλιτζάνι  ωμά καρύδια πεκάν
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές της σούπας μέλι

1 πρέζα αλάτι
4 φλιτζάνια  νερό

Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ μουλιάστε 1 φλυτζάνι ωμά καρύδια πεκάνγια μία νύχτα σε 2 φλυτζάνια νερό.
Αδειάστε το μπόλ και τοποθετήστε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ.
Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά  και ανακατέψτε το μίγμα για 1,5 λεπτό.
Στραγγίστε το μίγμα με τουλπάνι και προαιρετικά βάλτε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Απολαύστε το...


Καλή επιτυχία!!!



Πηγή: Buzfeed.com     Βίντεο: Goodful



Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: