Υλικά:
1 κούπα νερό
1,5 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
λίγο αλάτι
λίγη ζάχαρη
πιπέρι
ξύδι
αρκετό λάδι (φυτικό, περίπου 1/3 της κούπας)
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κορν φλάουρ, το αλάτι και τη ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι να πάρει βράση και μόλις "δέσει" το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το λάδι ανακατεύονταις καλά. Συνοδεύει τέλεια τα χορτοφαγικά σας μπέργκερ αλλά και οτιδήποτε άλλο!
Πηγή: Η συνταγή είναι της Konstadina Made InJapan και δημοσιεύθηκε στην Ομάδα Χορτοφάγοι και βίγκαν Ελλάδος- Vegeterians and vegans of Greece
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου