Vegan μαγιονέζα...



Vegan μαγιονέζα :
Υλικά:
1 κούπα νερό
1,5 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
λίγο αλάτι
λίγη ζάχαρη
πιπέρι
ξύδι
αρκετό λάδι (φυτικό, περίπου 1/3 της κούπας)
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. κέτσαπ (προαιρετικά)

Εκτέλεση:
Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε το νερό με το κορν φλάουρ, το αλάτι και τη ζάχαρη. Βάζουμε το μείγμα σε κατσαρολάκι να πάρει βράση και μόλις "δέσει" το κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το λάδι ανακατεύονταις καλά. Συνοδεύει τέλεια τα χορτοφαγικά σας μπέργκερ αλλά και οτιδήποτε άλλο!

Πηγή: Η συνταγή είναι της Konstadina Made InJapan και δημοσιεύθηκε στην Ομάδα Χορτοφάγοι και βίγκαν Ελλάδος- Vegeterians and vegans of Greece

Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σας άρεσε το άρθρο? Μοιραστείτε το στο Facebook  με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: