Εύκολη Vegan Παρμεζάνα....

Εύκολη Vegan Παρμεζάνα

Σε ποιόν δεν αρέσει η παρμεζάνα?  Είναι αλμυρή, τυρένια και έχει γεμάτη γεύση – είναι απλά τέλεια!
Κάντε 2 – 3 δόσεις μαζί, ώστε πάντα να την έχετε ετοιμη για παν ενδεχόμενο. Θα τη λατρέψετε πάνω από ζυμαρικά, σαλάτες, πίτσα, ψητές πατάτες, ή όπου θα χρησιμοποιούσες παρμεζάνα. Και είναι έτοιμη σε 3 λεπτά!!!!



Υλικά:
3/4 κούπας κάσσιους (ωμά)
3 κ.σ. διατροφική μαγιά*
3/4 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ. σκόρδο σκόνη


Εκτέλεση:
Προσθέτουμε όλα τα υλικά σε ένα μούλτι και τα χτυπάμε μέχρι να θρυμματιστούν τα κάσσιους και να γίνουν σχεδόν σαν πούδρα ή τα αφήνετε να έχουν και λίγα μικρά κομματάκια μέσα. Όπως σας αρέσει καλύτερα.
Αδειάζουμε τη βίγκαν παρμεζάνα σε ένα βάζο και τη διατηρούμε στο ψυγείο για 3 – 4 εβδομάδες.


Σημ.
 * Η διατροφική μαγιά είναι ένα προϊόν φυσικής ζύμωσης και είναι ανενεργή (ως μαγιά). Αυτό σημαίνει πως πέραν των θρεπτικών στοιχείων, και της γεύσης της δεν προσδίδει κάποια άλλη ιδιότητα σε αυτά που κάνουμε (με λίγα λόγια – δε φουσκώνει). Εσύ γιατί τη θέλεις; Η διατροφική μαγιά έχει γεύση παλαιωμένου κασεριού. Στην ουσία είναι αυτό που θα δώσει την τυρένια – κασερένια γεύση στο πιάτο σου. Μπορείς επίσης να την προσθέσεις σε σάλτσες, στα μακαρόνια σου και όπου αλλού εσύ φαντάζεσαι! Που θα τη βρεις; Σε καταστήματα ειδικής διατροφής ή σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα

Καλή επιτυχία!!!



Πηγή:beets-me.com



Σας άρεσε το άρθρο?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ή κάντε κλικ παρακάτω στα εικονίδια κοινωνικών δικτύων επιλογής σας:

Δεν υπάρχουν σχόλια: